Pri nas lahko uredite kreditiranje preko bančnih kreditov, ki so zelo konkurenčni na trgu. Imamo pogodbo o sodelovanju z eno najhitreje rastočih bank pri nas. Kredit lahko uredimo najhitreje v po ure in vozilo postane Vaša last. Brez kasko zavarovanja.

Prav tako lahko zadovoljimo Vaše potrebe po Leasingu, saj imamo pogodbo o posredovanju leasinga z enim največjih ponudnikov na območju Slovenije.

Dokumentacijo katero potrebujete za leasing ali kredit je navedena pri vsakem vozili iz zaloge posebej.

LIZING PO VAŠIH ŽELJAH

Lizing je najlažja pot do novega avtomobila za vse, ki cenite prilagodljivost in enostavnost, lastna finančna sredstva pa bi raje vložili drugam. Izberite vozilo po vaših željah, mi vozilo plačamo, vi pa vozilo uporabljate in ga odplačujete v obliki mesečnih obrokov. S plačilom zadnjega obroka postanete tudi pravni lastnik vozila.

AVTO KREDIT
Na 6 let do 15,000 eur brez pologa

Potrebujete: Zadnjo plačilno listo, bančni izpisek, davčna št. TRR, in osebno izkaznico.
Vozilo postane vaša last po podpisu pogodbe!

kredit-sber

Informativni izračun kredita

Pozdravljeni,

radi bi vas obvestili, da se z dnem 9. 2. 2018 spremenijo pogoji sklepanja potrošniških kreditov –  HITRI MINI KREDIT, na podlagi Pogodbe o kreditnem posredovanju.

Spremenjena ponudba HITREGA MINI kredita bo omogočila poenostavljen proces obravnave kreditne vloge do maksimalnega zneska kredita 10.000 EUR. Zahtevana kreditna dokumentacija ostaja skrčena na minimum, razen v primeru sklepanja kreditnih poslov nad 5.000 EUR oziroma ko je predmet obravnave nedržavljan Slovenije, v tem primeru je kot dodatno dokazilo potrebno predložiti Dokazilo o zaposlitvi najmanj za čas trajanja kreditiranja. Po novem je lahko kreditojemalec tudi nedržavljan Republike Slovenije, ki ima stalno prebivališče v RS in je zaposlen pri delodajalcu s sedežem v RS. Kreditojemalci – slovenski državljani pa so lahko zaposleni v tujini, pod pogojem, da prejemajo plačo v EUR na transakcijski račun, odprt pri banki ali hranilnici  s sedežem v RS.

V petek, 26.1.2018 je bila v Uradnem listu objavljena tudi nova višina minimalne plače. Bruto plača po novem znaša 842,79 EUR, kar pomeni, da upoštevani priliv minimalne neto plače po novem znaša638,42 EUR.

Povečan znesek kredita iz 5.000 na 10.000 EUR:

 • skupni znesek stanja dolga iz vseh odobrenih in neodplačanih HITRIH MINI kreditov ne presega 10.000 EUR po posameznem kreditojemalcu (prej 5.000 EUR);
 • dokazilo o zaposlitvi najmanj za čas kreditiranja, izdano ali potrjeno s strani kreditojemalčevega delodajalca (pogodba o zaposlitvi ali drug dokument), če je presežen kreditni limit v višini 5.000 EUR;
 • ugotavljanje kreditne sposobnosti:

Zaposleni kreditojemalci, ki niso državljani Republike Slovenije:

 • stalno prebivališče morajo imeti v Republiki Sloveniji, hkrati morajo biti zaposleni pri delodajalcu s sedežem v RS najmanj za čas trajanja kredita;
 • skupni znesek stanja dolga iz vseh odobrenih in neodplačanih HITRIH MINI kreditov ne sme presegati 5.000 EUR;
 • poleg skrčene dokumentacije morajo kreditojemalci predložiti dokazilo o zaposlitvi najmanj za čas kreditiranja, izdano ali potrjeno s strani kreditojemalčevega delodajalca (pogodba o zaposlitvi ali drug dokument);
 • seštevek priliva iz naslova plače in zneska za povračilo stroškov v zvezi z delom, je najmanj v višini 700 EUR;
 • maksimalna skupna mesečna obremenitev kreditojemalca iz HITRIH MINI kreditov je 20% priliva iz naslova plače in povračila stroškov v zvezi z delom, nakazanega na TRR s strani kreditojemalčevega delodajalca;
 • obvezni dokument je  tudi plačilna lista, ki jo je kreditojemalec prejel v preteklem oziroma predpreteklem mesecu in iz katere je razvidno nakazilo plače, s tem da mora biti s plačilne liste razvidno nakazilo plače na TRR.

Kreditojemalci, zaposleni pri delodajalcu s sedežem v tujini:

 • so zaposleni pri delodajalcu, ki ima sedež na območju države članice EU;
 • prejemajo plačo v EUR na TRR, odprt pri banki ali hranilnici s sedežem v RS;
 • seštevek priliva iz naslova plače in zneska za povračilo stroškov v zvezi z delom, je najmanj v višini 700 EUR;
 • obvezni dokument je  tudi plačilna lista, ki jo je kreditojemalec prejel v preteklem oziroma predpreteklem mesecu in iz katere je razvidno nakazilo plače, s tem da mora biti s plačilne liste razvidno nakazilo plače na TRR.


V kolikor se v procesu sklepanja pojavijo kakršnekoli težave in vprašanja smo vam vedno na voljo na že znani telefonski številki 01/53 07 417 oz. nam pišite na apk@sberbank.si.


Komisijska prodaja vozil
Vaš avto bomo prodali namesto vas

Sklenili bomo komisijsko pogodbo o komisijski prodaji vozila. Komisijska prodaja pomeni, da bo naše podjetje kot komisionar v vašem imenu opravil prodajo vozila in vam njegovo vrednost tudi izplačal.

Menjava “staro za staro”
Pripeljete se z starim in odpeljete z “novim”

Zamenjate svoj avto za katerega koli iz naše ponudbe z našim ali vašim doplačilom.

Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. Podrobnosti

UPORABA PIŠKOTKOV Spletna stran avtovidic.si (e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije za optimizacijo storitev itd.) uporablja piškotke. S piškotki vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča. Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto www.domena.si nastavi piškotke na vaši napravi. KAJ SO PIŠKOTKI? Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika – glejte spodaj: nadzor nad piškotki.

Zapri